Beeldende Zaken Wij verbeelden wat u te zeggen heeft!

  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Hoe doen we dat

Even voorstellen…

Beeldende Zaken is in 2004 opgericht door conceptdenker, grafisch vormgever en social designer Heidi Wolters. Zij studeerde in 1995 af als grafisch ontwerper aan de Kunstacademie te Kampen.

Beeldende Zaken ontwerpt niet alleen, maar heeft ook een passie voor het bedenken van creative concepten. Alles draait hierbij om het verbinden, verbeelden en verrassen van u als opdrachtgever.

Creativiteit is de kunst van het verbinden

Door een veranderende praktijk van de maatschappij waarin we geconfronteerd worden met complexe problemen en uitdagingen moeten we het meer dan ooit van creatieve oplossingen hebben. Dat vraagt om anders durven denken. Denken buiten de vaste patronen; ook wel ontwerp-denken (Design Thinking/Social Design) genoemd. Beeldende Zaken werkt vanuit deze gedachte om problemen op frisse manieren te formuleren en originele, creatieve oplossingen te bedenken waarbij de eindgebruiker niet alleen centraal staat, maar ook zelf meedoet!

Samen gaan we op zoek naar de essentie van een idee, boodschap, product of bedrijf. Creativiteit is hierbij belangrijk en stimuleren wij door het verbinden van mensen en ideeën om zo tot innovatieve oplossingen te komen en verbeelden wat u te zeggen heeft!

Wij verbeelden wat u te zeggen heeft!

Beeldende Zaken is een bureau voor grafische vormgeving dat bij uitstek werkt vanuit de gedachte dat woord en beeld bij elkaar horen. Een goed gekozen beeld is daarom altijd een samenvatting van het verhaal dat ermee verteld wil worden. Van tekst en foto tot drukwerk of website; wij verdiepen ons in de eerste plaats in het verhaal, de boodschap of het idee dat iemand over het voetlicht wilt brengen. Zodat het beeld dat u neerzet ook het juiste beeld oproept en de klanten trekt die u graag wilt!

Ontwerpen en ideeën met iets extra’s

Beeldende Zaken geeft de juiste kleur aan het imago van uw bedrijf. Of dat nu al jaren actief is, of binnenkort van start gaat. Met onze creative denk- en verbeeldingskracht willen wij u verrassen en inspireren met iets unieks, bijzonders en vernieuwends. Door het stellen van de juiste vragen en niet automatisch voor de bekende weg te kiezen, ontstaan er innovatieve ideeën en oplossingen. 

Terug naar de basis

Een professioneel ontwerpproces begint bij een heldere formulering van gezamenlijke vertrekpunten. Een juiste formulering is de spil in een succesvol ontwerpproces. En de eerste stap in de vertaling van woord naar beeld in het hoofd van de vormgever.

Door te luisteren naar de wensen en ideeën van de opdrachtgever en gericht vragen te stellen, worden deze zaken in kaart gebracht. Ook beperkingen horen daarbij, evenals een goede begroting en planning en afspraken over eventuele tussentijdse stappen. Niet ieder voorstel is direct een eindvoorstel. Tussentijdse ontwerpen, en het gesprek daarover, kunnen noodzakelijk zijn om tot het juiste eindbeeld te komen.

Wij kunnen alle door u gewenste beelden verzorgen. Samenwerking met tekstschrijvers, websitebouwers en drukkers maakt dat wij u desgewenst het gehele productieproces uit handen kunnen nemen en het eindproduct van een hoogwaardige kwaliteit kunnen verzorgen.


Dit is een unieke website die een modernere browser nodig om te werken !

Upgrade vandaag!